BALI, INDONESIA - Let's talk about...

Welkom!

Welkom op onze reisweblog!

Op 20 juli vertrekken wij (op Lotte na, zij is 3 weken eerder vertrokken) naar Indonesië, Bali. Wij gaan ons bezighouden met het project van Schols Foundations datzich bevindt in Candidasa. Het project telt iets meer dan 75 kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Deze kinderen kunnen buiten schooltijd verschillende lessen volgen. Zelf gaan wij lessen sociale vaardigheden en seksuele voorlichting aanbieden, met als doel om de kinderen meer weerbaar te maken. Deze lessen zetten wij zelf op en we proberen uiteraard zo goed mogelijk aan te sluiten bij de groepen. De titel van ons project luidt: 'Let's talk about...'

De materialen die voor het project nodig zijn, worden betaald van het geld dat we hebben opgehaaldbij sponsoracties en door donaties van familie, vrienden en kennissen.

Voor meer informatie over de stichting verwijzen we jullie door naar www.scholsfoundations.nl.

Donaties kunnen gedaan worden op rekeningnummer 59.23.07.387 t.n.v. StichtingWilly Schols, onder vermelding van Sponsoring Project Lotte.

Carlijn, Marlot, Renée & Lotte

Mariska

Morgen gaat het gebeuren....
Zijn jullie druk aan het pakken???
Ik wens jullie een goede reis en een geweldige ervaring!

Linda

Ladies!
heel goede reis voor morgen:D
ben benieuwd naar alle verhalen enzo... lijkt me geweldig wat jullie gaan doen :)

xx

Stan

Hoi Marlot, ik hoop dat je het leuk hebt maar ook weer snel terugkomt (letterlijke tekst van Stan)

veel plezier aldaar en succes

Stan (Marion, Ruben en Jack)

Jeanine

Ha Carlijn,

Hopelijk heb je een goede (lange) reis gehad! Veel succes en plezier de komende weken!

Groetjes André & Jeanine

Lonneke

Beste Renee, Marlot en Carlijn,
Via Mariska kreeg ik jullie site door. Ik heb jullie ook een mail gestuurd op jullie fontysadres.
Ik ben benieuwd hoe jullie eerste indrukken op Bali zijn. Hele goede en bijzondere tijd daar. Ook voor Lotte.
groeten Lonneke

Claudia (vossenberg)

Hoi meiden,

Heel veel succes en ook heel veel plezier op Bali. Dat het maar een mooie ervaring mag worden.
Veel liefs Claudia

Claudia Vossenberg

Hoi meiden,

Het zit er al weer bijna op de tijd vliegt, tenminste hier. Maar dat zal daar ook wel zijn. Ben benieuwd naar de foto's best indrukwekkend.
Groetjes Claudia